Műtrágya csomagolására is ajánljuk a csúszásmentes ABRAFOL zsákot

Az ABRAFOL csúszásmentes zsákok alkalmazhatóságának kutatása során, bővülő lehetőségekkel számolunk a műtrágya csomagolás terén is, hazánkban és Európában egyaránt. 

 
Miért érdemes ABRAFOL zsákokat használni a műtrágya csomagolásakor?

A műtrágya, pétisó csomagolása terén a vízhatlan PE zsákok alkalmazása terjedt el széles körben. Felületüket eddig is próbálták valamilyen módon, például prégeléssel kevésbé csúszóssá tenni, de valljuk meg ez eddig kevés, jelentéktelen sikereket vagy éppen túl magas költségeket eredményezett.

Sok esetben a műtrágyával teli zsákokkal képzett rakatnak ki kell bírni a végállomásra, szántóföldekre történő kiszállítást is, ezért vastagon sztreccselik és védőfóliákkal is ellátják a rakatokat.

Az ABRAFOL zsákok szükségtelenné teszik ezeket a plusz csomagolásokat és ezáltal csomagolási költségeket takaríthat meg! Az ABRAFOL zsákokkal képzett műtrágya rakatokat megbontás után is ugyanúgy mozgathatja mint előtte. ABRAFOL zsákokban a műtrágyák bátran indulhatnak világkörüli útra, hiszen a végfelhasználó ugyanolyan elégedett lesz a stabilitásukkal, mint ahogy a szállítmányozók és a viszonteladók is.

Felkészülten várjuk az ADR előírásoknak megfelelő minőségű és erősségű ABRAFOL zsákok megrendeléseit is.
 
 

Nézze meg egy műtrágya csomagoló üzemben készült kisfilmünket , melyből láthatja, hogy az ABRAFOL csúszásmentes zsákokból összeállított rakat az anyagmozgatás során mindvégig sértetlen marad!

                          

 

 

Hogyan működnek az ABRAFOL zsákok?

Az ABRAFOL zsákok működése egyszerű alapgondolatot követ: csomagoljunk olyan zsákba, amely önmagában képes megakadályozni az egymáson való elmozdulást.
Az így megrakott raklap a rakodás és szállítás során végig stabil marad, zsugorsapka vagy sztreccsfólia használata nélkül is.
Az ABRAFOL zsákok csúszásmentességét azok a pici kiemelkedések eredményezik, amivel az anyag külső felülete érdesítve van. Emellett a zsákok egyik oldalára egy vékony nem szőtt textília (vlies) csík van laminálva.
Ha egy ABRAFOL zsákot a textillel laminált oldalával lefektetünk egy másik érdesített oldalára, olyan erős belső kapcsolódás alakul ki, amely az egész rendszert nagyon stabillá teszi. Ez a kötés még akkor is erős marad, ha a zsákokat jelentős rázkódás, vagy akár 30 fokos dőlés is éri, mint amilyen a raklapok targoncázása vagy teherautóval történő szállítása közben keletkezik.
Mivel a zsákok között nincs ragasztó, ezért azokat merőleges irányban könnyen leemelhetjük egymásról, így a zsákok kézzel újra átrakodhatók.
A rendszer extrém körülmények között is tökéletesen működik, lehet a műanyag zsák felülete akár poros is.
 

Úgy érzi, Önnek is hasznot hoznának az ABRAFOL zsákok?

Akkor a következőt javasoljuk:

1. Első lépésként jelezze nekünk érdeklődését itt és most! Nem kell ajánlatkérő levél megfogalmazásán gondolkodnia, csak a lenti mezőket töltse ki, és mi már tudjuk a dolgunkat!
 
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Milyen terméket szeretne ABRAFOLBA csomagolni:*
Visszahívást kérek:*

* required        

 

Az érdeklődés elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adatait nem adjuk tovább harmadik személynek. Csak ABRAFOL-lal kapcsolatban fogjuk keresni. 2001. évi CVIII. törvény szerint minden levelünkben lehetőséget adunk a leiratkozásra, illetve telefonon is kérheti adatai törlését, ha nem kíván tőlünk több információt kapni. 
 
 
2. A következő munkanapon kollégánk telefonon megkeresi Önt és fel fog tenni néhány kérdést. Természetesen Ön is felteheti neki a kérdéseit.
 
3. Az ABRAFOL mérnöke személyesen felkeresi az Ön csomagolóüzemét.
 
4. Ingyenes mintával próbacsomagolást végzünk az Ön csomagológépén. Ha valami nem tökéletes, akkor azon módosítunk.
 
5. A sikeres bemintázás után, ha Ön is elégedett, akkor megkötjük a szállítási szerződést.
 
6. A szerződésben meghatározott ütemezés szerint pontosan szállítjuk a szükséges mennyiségű ABRAFOL terméket.
 

Gyártó: Foltrade Kft., Magyarország

Postacím: H-2233 Ecser, Pf. 18. 
Tel:      +36 29 336 033
Mobil:   +36 20 204 9805  +36 20 978 9809
Fax:     +36 29 336 037
E-mail: 
abrafol@mail.datanet.hu
             sales@abrafol.hu