Premixet csúszásmentes ABRAFOL zsákba?  IGEN!

A takarmánykeverők a premix-et zsákos kiszerelésben használják, mivel receptúrájuk így van kialakítva. Sajnos a premix-es zsákok ebben az esetben a hulladékgyűjtőkben végzik. Ez nem csak keletkező hulladék, de kidobott pénz is egyben. A költségeik csökkentésére a terményfeltárók gyakran egyszerű, nyomatlan, barna nátron zsákokat, vagy olcsó újrahasznosított PE zsákokat használnak premix csomagolására.

Sajnos azonban a melegen csomagolt rendkívül poros, vagy rendkívül olajos őrlemények hihetetlenül csúszóssá teszik a zsákok felületét, így rettenetesen sok sztreccsfólia alkalmazását igénylik. Ezeknek a fóliáknak a sorsa sok esetben a szemétlerakókban végződik, mivel újrahasznosításuk nem megoldott. Ráadásul újabb plusz költségeket (zsákonként 10-20 Ft-ot) és sok kellemetlenséget okoznak a feladói és a fogadói oldalon egyaránt.

Az ABRAFOL zsákok kifejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk a minél szélesebb körű ipari felhasználhatóságra. Számos iparág mellett a premix csomagolás terén is nagy lehetőségeket látunk az ABRAFOL csúszásmentes zsákok alkalmazására hazánkban és Európában egyaránt.

Az ABRAFOL zsákok az olajos szójaőrlemények, vagy a finom premix por hatására kialakult extrém környezetben is tökéletes rakatstabilitást eredményeznek! Az egységrakományok délcegen állnak az anyagmozgatás, áruszállítás során, teljesen feleslegessé téve ezzel a sztreccsfólia használatát!

Premix csomagolásakor is, a költségek alacsonyan tartása érdekében, gyártassa le velünk kedvenc zsákméretét újrahasznosított anyagból hamisítatlan ABRAFOL technológiával!

 

Nézzen meg egy premix üzemben készült kisfilmet, melyből láthatja, hogy az ABRAFOL csúszásmentes zsákokból összeállított rakat az anyagmozgatás során mindvégig sértetlen marad!

                           

 

 

Hogyan működnek az ABRAFOL zsákok?

Az ABRAFOL zsákok működése egyszerű alapgondolatot követ: csomagoljunk olyan zsákba, amely önmagában képes megakadályozni az egymáson való elmozdulást.

Az így megrakott raklap a rakodás és szállítás során végig stabil marad, zsugorsapka vagy sztreccsfólia használata nélkül is.

Az ABRAFOL zsákok csúszásmentességét azok a pici kiemelkedések eredményezik, amivel az anyag külső felülete érdesítve van. Emellett a zsákok egyik oldalára egy vékony nem szőtt textília (vlies) csík van laminálva.

Ha egy ABRAFOL zsákot a textillel laminált oldalával lefektetünk egy másik érdesített oldalára, olyan erős belső kapcsolódás alakul ki, amely az egész rendszert nagyon stabillá teszi. Ez a kötés még akkor is erős marad, ha a zsákokat jelentős rázkódás, vagy akár 30 fokos dőlés is éri, mint amilyen a raklapok targoncázása vagy teherautóval történő szállítása közben keletkezik.

Mivel a zsákok között nincs ragasztó, ezért azokat merőleges irányban könnyen leemelhetjük egymásról, így a zsákok kézzel újra átrakodhatók.

A rendszer extrém körülmények között is tökéletesen működik, lehet a műanyag zsák felülete akár poros is.

 

Úgy érzi, Önnek is hasznot hoznának az ABRAFOL zsákok?

Akkor a következőt javasoljuk:

1. Első lépésként jelezze nekünk érdeklődését itt és most! Nem kell ajánlatkérő levél megfogalmazásán gondolkodnia, csak a lenti mezőket töltse ki, és mi már tudjuk a dolgunkat!
 
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Milyen terméket szeretne ABRAFOLBA csomagolni:*
Visszahívást kérek:*

* required        

 

Az érdeklődés elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adatait nem adjuk tovább harmadik személynek. Csak ABRAFOL-lal kapcsolatban fogjuk keresni. 2001. évi CVIII. törvény szerint minden levelünkben lehetőséget adunk a leiratkozásra, illetve telefonon is kérheti adatai törlését, ha nem kíván tőlünk több információt kapni. 
 

 

2. A következő munkanapon kollégánk telefonon megkeresi Önt és fel fog tenni néhány kérdést. Természetesen Ön is felteheti neki a kérdéseit.

 

3. Az ABRAFOL mérnöke személyesen felkeresi az Ön csomagolóüzemét.

 

4. Ingyenes mintával próbacsomagolást végzünk az Ön csomagológépén. Ha valami nem tökéletes, akkor azon módosítunk.
 
5. A sikeres bemintázás után, ha Ön is elégedett, akkor megkötjük a szállítási szerződést.

 

6. A szerződésben meghatározott ütemezés szerint pontosan szállítjuk a szükséges mennyiségű ABRAFOL terméket.
 

Gyártó: Foltrade Kft., Magyarország

Postacím: H-2233 Ecser, Pf. 18.
Tel:      +36 29 336 033
Mobil:   +36 20 204 9805    +36 20 978 9809
Fax:     +36 29 336 037
E-mail: 
abrafol@mail.datanet.hu
             sales@abrafol.hu